October 3, 2018

POGLEDAJTE ONLINE PREMIJERU PRVE EPIZODE SERIJE “JUTRO CE PROMENITI SVE”

Online premijeru prve epizode nase nove serije “Jutro će promeniti sve” pogledajte ovde:

Na RTS od 8. oktobra
U izvršnoj produkciji: This and That Productions

Nova dramska serija “Jutro će promeniti sve”

Serija prati život četvoro najboljih prijatelja na pragu tridesetih godina u Beogradu. Priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. Dramska serija “Jutro će promeniti sve” u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji This and That-a, kroz svaku epizodu prati jedan dan u životu četvoro urbanih tridesetogodišnjaka u Beogradu, u periodu od godinu dana.

U oktobru na RTS1 počinje emitovanje prve od 40 epizode koje su snimane tokom 122 dana, sa čak 218 glumaca…

Serija prati duh današnjeg Beograda, kako kroz bendove i muziku koja je obeležila čitavu jednu generaciju, tako i kroz 251 lokaciju na kojima su snimane priče.

O SERIJI Kada se Filip (Nikola Rakočević), dečko koji obećava, perfektni student ETF-a, stipendista prestižnog američkog univerziteta Berkli, nakon nekoliko godina provedenih u Americi, vrati u Beograd, ispostaviće se, da će naizgled kratka poseta roditeljima – majci Biljani (Anita I Mančić), ocu Dušanu (Nebojša Dugalić)i prijateljima, trajati duže nego što je planirano. Filipov dolazak okupiće njegovu sestru Anđelu (Jovana Stojiljković) I dugogodišnje najbolje prijatelje: Ljubu (Andrija Kuzmanović), Aleksandru (Isidora Simijonović) I Anđelinog dečka Miroslava (Milana Marića) I za sve doneti pomalo neočekivane I nepredviđene obrte u odnosu na njihove dotadašnje živote. Ovo je je priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu. Oni su u raskoraku između mladosti i odraslog doba, nisu više mladi, a nisu ni u potpunosti odrasli. Pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose u uzbudljivim dogadjajima, željama, razočaranjima, ljubavima, strastima, raskidima i prevarama u pokušaju da shvate “kuda dalje”.

ULOGE:
FILIP – Nikola Rakočević
ANĐELA – Jovana Stojiljković
LJUBA – Andrija Kuzmanović
SAŠA – Isidora Simijonović
MIROSLAV – Milan Marić
DUŠAN – Nebojša Dugalić
BILJANA – Anita Mančić
IVONA – Milica Stefanović
DARIJA – Hana Beštić
VIKTOR – Miodrag Dragićević
KRISTINA – Miona Marković
JAKŠA – Nemanja Oliverić
INES – Tihana Lazović
ANDREJ – Marko Janketić
SVETLANA – Anastasia Mandić
MARTA – Jelena Galović
DINA – Jelena Đokić
VUK – Goran Bogdan
MILJANA – Tatjana Venčelovski
SENKA – Jovana Gavrilović
DUNJA – Dubravka Kovjanić

KREATORI SERIJE – Goran Stanković, Vladimir Tagić
REŽIJA – Goran Stanković, Vladimir Tagić, Milica Tomović
SCENARIO – Maja Pelević, Dimitrije Kokanov, Filip Vujošević, Milan Marković, Boris Grgurović, Vladimir Tagić, Goran Stanković
PRODUCENT – Snežana Van Hauvelingen